Cégünkről

GÁZÉRZÉKELŐK GYÁRTÁSA, KALIBRÁLÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Cégünk, jogelődje 1997-ben alapult. 1999-ben alakítottuk át a ma is működő Szenzortechnika Kft-vé, élet és vagyonvédelmi feladatokat ellátó, gázveszélyt jelző készülékek fejlesztése és gyártása fő tevékenységgel. Alapítói, cégünket jelenleg is vezető, gázérzékeléssel foglalkozó szakemberek. Az indulást követően, 1999-ben született meg a „SENSOR EXPERT” kifejezés rövidítéseként, a SENS-EX márkanév, mely akkor hagyományos, analóg, csillagpontos kábelstruktúrájú, szén-monoxid érzékelő rendszert takart, mely garázsok légterében történő CO mérgezés megelőzésére lett kialakítva. 

A SENS-EX név azóta előkelő helyet vívott ki magának a gázérzékelés piacán. A jelenleg is magyar tulajdonban lévő vállalatunk által gyártott és forgalmazott termékek, magas műszaki színvonalat képviselő, hazánkban elterjedten alkalmazott, jó minőségű eszközök.

Saját gyártású termékeken túl kiváló minőségű, külföldi gyártók magyarországi képviseletét is ellátjuk annak érdekében, hogy ügyfeleink részére teljes körű megoldást kínálhassunk. 

2021. évben kaptuk meg a SENKO hivatalos forgalmazói státuszát. Ennek eredményeként, az európai központ közvetlenül biztosítja számunkra a gyors árubeszállítást és a jövőben esedékes teljes alkatrész ellátást. A készülékek javítása és időszakos karbantartása NAH által akkreditált laboratóriummal felszerelt szervizünkben, Sóskúti telephelyünkön történik.