Termékek

Hordozható gázérzékelők

iGas CO2 személyi gázérzékelő

Leírás

Az iGAS CO2 egy hordozható gázérzékelő, amely megbízható és tartós szén-dioxid-érzékelést kínál kompakt és könnyű csomagolásban. Az iGAS CO2 egy kis teljesítményű NDIR (nem diszperzív infravörös) érzékelőt használ a gyors és pontos mérés érdekében.

MGT Többgázos személyi gázérzékelő

Leírás

Az MGT egy hordozható, személyi gázérzékelő 4 -féle gáz koncentrációját jelzi (oxigén [O2], szénmonoxid [CO], hidrogén-szulfid [H2S], éghető gáz [LEL/ARH]) egyszerre. Az éghető gázok érzékelésére katalitikus (MGT-P) vagy inforavörös NDIR (MGT-N) szenzorral is elérhető. Egyes alkalmazásokban levegőtisztaság mérő eszközkéntként is használható.

SENKO SGT személyi gázérzékelő

SENKO SGT egygázos személyi gázérzékelő, gondozásmentes kivitel

Leírás

Az SGT Clip egygázos hordozható gázérzékelő készüléket veszélyes területeken történő használatra tervezték. Megbízható és tartós életvédelmet kínál kis méretével, súlyával és gondozás mentes kialakításával.

SGT-P SENKO egygázos személyi gázérzékelő

Leírás

Az SGT-P egy hordozható, egygázos jelző készülék, melyet arra terveztek, hogy felismerje a Oxigén vagy mérgező gázok jelenlétét a környezetében. Az SGT-P cserélhető gázszenzorral és akkumulátorral rendelkezik, mely szinte korlátlan élettartamot biztosít.